Incepem primavara 2019 cu un nou interviu acordat de directorul executiv al Moveos – Elena Feroiu – publicatiei Arhispec.
Va invitam sa aflati cateva raspunsuri legate de diverse aspecte legate de desfasurarea activitatii la nivel industrial dar si cateva cuvinte despre brandul Moveos.

Cum decurg negocierile atunci cand clientii descopera ca la capatul firului le raspunde o femeie?

Desigur, depinde de la caz la caz, de la femeie la femeie, de la barbat la barbat si desigur depinde de miza. Daca ar fi sa generalizez totusi un raspuns bazat pe experientele de pana acum, as spune ca sunt norocoasa. Sunt norocoasa pentru ca discutiile se poarta intr-o lume business profesionista, unde se cauta de cele mai multe ori rezultate win-win, indiferent de cine participa la discutii.

 

Ca femeie in domeniul industrial, care considerati ca sunt top 3 lucruri fara de care nu ati putea supravietui?

  • Echipa
  • Strategie
  • Inovatie

 

Din perspectiva femeii in industrie, ce considerati ca lipseste domeniului?

Intotdeauna incerc sa fiu pozitiva. Nu cred ca lipseste nimic, cred ca e nevoie doar de imbunatatire pentru ca intotdeauna e loc de mai bine. Aici ma gandesc la facilitatile acordate investitorilor, cat de usoara le este calea catre o afacere de succes din punct de vedere al sustinerii la nivel legislativ si aici putem mentiona ca exemplu cea mai noua reglementare in domeniul constructiilor cu privire la impozitarea veniturilor de natura salariala. Sunt convinsa ca industria in cadru general imbratiseaza aceste initiative si asteapta cu interes astfel de initiative si in alte domenii de activitate.

 

Daca ar fi sa rezumati intr-o singura propozitie brandul pe care il reprezentati pentru a ne convinge ca sunteti cei mai buni din piata, cum ar arata aceasta propozitie?

Reprezentam un sprijin real pentru investitorii din Romania, investind la randul nostru in capitalul uman autohton.

Sursa: http://revista.ibcfocus.ro/arhispec-19/femei-influente14/