Daca va mai amintiti, am inceput cu o idee, in martie: sa salvam locurile de munca ale angajatilor nostri din industria auto si sa suplinim lipsa de echipamente de protectie in perioada pandemiei.

In numai 3 saptamani, am inceput productia de combinezoane de unica folosinta. Am investit peste 100 000 eur in retehnologizare, formare profesionala, achizitii de materiale, infrastructura.

La 7 saptamani de la inceperea productiei avem un portofoliu de 6 produse din polipropilena si, cel mai important, toate produsele noastre poarta marca CE. Aceasta este recunoasterea calitatii europene a produselor si a proceselor noastre de productie si garantia unui parteneriat durabil.

Dintre produsele certificate, doua sunt unice pe piata romaneasca: tunica de unica folosinta si halatul de unica folosinta pentru copii.

P.S. Marti seara, 26.05.2020, au plecat spre laborator spre testare, 2 combinezoane impermeabile. Daca totul e in grafic, in cateva saptamani vom avea marca CE si pentru aceste combinezoane.

P.S. 2 Incepand cu 4 iunie 2020, si combinezonul impermeabil este certificat CE.